E-Learning för utryckningsförare

Nu har vi på I am Safe möjlighet att erbjuda er webbaserade kurser i samarbete med utbildningsföretaget Safe at Work Sweden AB.

Användningsområdena är många, några av er kanske väljer att gå en förberedande E-Learning inför en inbokad instruktörsutbildning. Andra alternativ är att implementera en eller flera av kurserna i ert befintliga utbildningsprogram. Vi tror att det här kan vara ett tidseffektivt verktyg för era interna instruktörer när dom ska fortsätta sitt arbete i er organisation. Alla kurser är skapade av ett proffsigt team bestående av faktaexperter och manuspedagoger. Vårt mål har varit att skapa interaktiva utbildningar som har en perfekt mix av övningar, filmer och fakta och vi kan med gott samvete säga att vi uppnått alla mål med bravur!

Uppdelat kurs för kurs:

E-Learning utryckningsförare:

Säkerställ att ni har rätt kunskaper om nuvarande lagar, angelägenhetsgrader och ansvarsfrågor. Tidseffektivt som repetition eller förberedande inför praktisk lärarledd utbildning.

Kursfakta:
Ca 60 minuter lång
Certifikat vid godkänt kunskapsprov

Exempel på kursinnehåll:
Lagstiftning vid utryckningskörning
Ansvar & Risker
Hastighetens påverkan
Personliga förutsättningar

E-Learning Trafiksäkerhet:

Komplettera utryckningsutbildningen med en e-kurs fokuserad på risker i trafiken. Självskattningsövningar blandas med rena fakta och filmer för att öka deltagarnas riskmedvetenhet.

Kursfakta:
Ca 40 minuter lång
Certifikat vid godkänt kunskapsprov

Exempel på kursinnehåll:
Arbetsmiljöverket riktlinjer
Risker i trafiken
Stress & Hastighet
Distraktioner & Trötthet

E-Learning Eco Driving:

Som tredje modul har vi vår populära Eco Driving. Konkreta tips på hur vi kan minimera vår miljöpåverkan blandas med filmer och interaktiva övningar.

Kursfakta:
Ca 30 minuter lång
Certifikat vid godkänt kunskapsprov

Exempel på kursinnehåll:
Bilar och dess utveckling globalt
Kan vi som enskild person göra skillnad?
Körteknik
Miljö i samverkan med trafiksäkerhet

Under Hösten 2021 i samband med Trafikinstruktörsutbildningen har vi extra bra erbjudanden för er som vill prova på. Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt förslag.

Intresseanmälan för webbaserad utbildning